Aineisto-ohjeet

Aineistot tulisi tehdä 1:1 koossa olevalla sivulla siten että stanssipiirros mahtuu kokonaisuudessaan arkille. Stanssausta varten aineistoon tulisi tehdä stanssausvarat vähintään 5mm, ellei toisin ilmoiteta. Tekstit olisi hyvä konvertoida grafiikaksi tai liittää Open Type fontit aineistolähetyksen mukaan. Mahdolliset linkkitiedostot olisi hyvä olla cmyk muodossa. Toimitamme tarvittaessa stanssipiirroksen aineiston tekoa varten. Kaikki aineistot tulisi tehdä ilman painomerkintöjä kuten leikkausmerkkejä, strippiä yms. Jos työ ei ole neliväripainatus, niin värimäärittely tehdään silloin PMS-sävyjen mukaan. Käytetyistä PMS-väreistä tai muista lisäväreistä olisi myös hyvä ilmoittaa aineiston toimitusvaiheessa erikseen.

Paras tiedosto on 1:1 koossa oleva pdf-tiedosto. Painettava aineisto olisi hyvä tallentaa ilman stanssipiirrosta ja liittää oheen matalaresoluutioinen mallitiedosto, jossa aineiston päällä on stanssipiirros. Käytössämme on myös Adoben CS6 ohjelmistot, joten epävarmoissa tilanteissa aineistoja voi toimittaa myös taittotiedostot linkkeineen ja fontteineen. Aineistojen avauksista ja muokkauksista veloitamme palveluhinnastomme mukaisen maksun.

Aineistojen lähetysosoitteet saat yhteyshenkilöltäsi. Isompia tiedostoja varten suosittelemme käytettäväksi internetistä löytyviä aineiston lähetyspalveluja. Jos olet epävarma asian suhteen, kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi. Tarvittaessa autamme aineistojen teossa tai muokkaamisessa sekä graafisessa suunnittelussa. Kysy lisää!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä aineistojen tekoon liittyen, soita meille tai laita viestiä, niin autamme eteenpäin.

Ystävällisin terveisin
Pakkauspojat Oy